Wacom Connected Ink 2022

Serdecznie zapraszamy do udziału w Connected Ink 2022 – wyjątkowym wydarzeniu Wacom, które odbędzie się w dniach 6-19 listopada. W tym roku będziemy dyskutować o człowieczeństwie i kreatywności, ich związku z nowoczesną technologią oraz wpływie na kulturę, społeczeństwo i naszą przyszłość.

W programie są spotkania z inspirującymi gośćmi, pasjonujące prezentacje, wystawy oraz rozmowy o nauce, technologii, edukacji i nie tylko. Spotkania stacjonarne odbędą się w pięciu różnych miastach na świecie: Tokio, Dusseldorfie, Portland, Pekinie i Seulu. Jeśli nie dasz rady odwiedzić nas osobiście w żadnej z tych lokalizacji, zawsze możesz zrobić to wirtualnie. Wiele sesji będzie dostępnych online, bez konieczności rejestracji. Linki do live streamów zostaną opublikowane na stronie wydarzenia (connectedink.wacom.com) przed każdym spotkaniem. Tam też znajdziesz szczegółowy harmonogram oraz listę gości.

Do zobaczenia wkrótce – na żywo lub online!